Medlem i Kammarmusikförbundet i Sverige

Foton: Sune Herbertsson

Musik när den låter som bäst...

Norra Hälsinglands Konsertförening, som startade sin verksamhet 1992 är medlem i Sveriges Kammarmusikförbund. Tack vare ett givande samarbete i planering och genomförande av våra ordinarie konsertprogram med bl.a. Kulturutveckling Region Gävleborg (f.d. Musik Gävleborg), Gävle Symfoniorkester, Nordiska Kammarorkestern, övriga konsertföreningar i länet, Studieförbundet Vuxenskolan och Hudiksvalls Kommun kan vi presentera konserter av högsta konstnärliga kvalité och erbjuda vår publik oförglömliga musikupplevelser. Tillsammans fyller vi våra salar och scener med vacker och livgivande musik som berör, berikar, inspirerar och stimulerar.

Norra Hälsinglands Konsertförening börjar varje ny säsong på hösten och avslutar den påföljande sommar med några konserter under Musik vid Dellen under de två första juliveckorna.  Vi arrangerar dessutom sedan starten i februari 2011 kammarmusikfestivalen "Musik mellan fjärdarna" på vintern vartannat år. Den senaste festivalen med 4 konserter av mycket skiftande karaktär gick av stapeln 2-4 februari 2018. Se mera under fliken FESTIVAL.

Du som är medlem men ännu inte givit oss din emailadress, klicka på KONTAKT uppe till höger och ge oss din emailadress så får du löpande konsertinformation från oss.

Alla våra konsertlokaler är enkla att ta sig in i och ut ur med rullstol. Platser för dessa finns i konsertsalongerna. Alla lokaler är försedda med hörslinga. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du kommer med rullstol eller behöver annan assistans, så ska vi förbereda för detta.

Hudiksvalls kommun, Region Gävleborg, Kulturrådet och Studieförbundet Vuxenskolan stöder vår verksamhet.

Opera
I FABRIKEN

Fredagen 14 december 18:00, Köpmanbergsvägen 1, Hudiksvall

Pär Ulander bjuder in till en unik kväll i Aktivitetsfabriken:

Lars Cleveman tenor

Miah Persson sopran

Johan Ullén piano

Pär Ulander dragspel

I Operabiljetten ingår en 5-rättersmiddag inkl. dryckespaket
komponerat av krögarparet Jörgen & Maria Andersson.

Pris: 1 495 kr per person (inkl. moms)

Pris för medlemmar i Norra Hälsinglands Konsertförening 1 345 kr  (inkl. moms)

Här är länken för att boka biljetter

Ange rabattkoden NHK, det ger 10% rabatt.

AKTUELLT

Efter tre härliga konserter under höstsäsongen väntar vi nu på den österrikiska stråkkvartetten Minetti MÅNDAG 26 november 19:00 i Baptistkyrkan i Hudiksvall.

Du som ännu inte har löst ditt säsongsmedlemsskap, som ger dig 30 kr rabatt per konsert, är välkommen att sätta in 100 kr på NHKs bankgiro 5486 - 6488. OBS! Glöm inte att ange namn och även gärna adress, telefonnummer och mailadress, så får löpande information om kommande verksamhet m.m.

Aktivitetsfabriken arrangerar den 14 december en konsertafton med bl.a. Hudiksvalls egen Mia Persson, god mat och dryck. Medlemmar i Norra Hälsinglands Konsertförening får 10 % på biljettpriset. För mera information se längre ned på denna sida.