Meny Stäng

Medlemsskap

Medlemskortet gäller för vår säsong som alltid startar i början av hösten och slutar efter Musik vid Dellen sommaren året därpå.

Medlemspriset är endast 150 kr/säsong som berättigar till 40 kr rabatt på  konsertföreningens alla konserter. Som medlem i Norra Hälsinglands Konsertförening har du också automatiskt rabatt på alla konserter hos Hudiksvalls jazzklubb.

Var med på våra årsmöten, alltid i april, och påverka Konsertföreningens framtida inriktning.

Betala medlemskapet till Norra Hälsinglands Konsertförening

BankGiro 5486 – 6488 eller Swish 123 048 3958

OBS! Glöm inte att ange namn på din anmälan,. Ange även gärna  adress, telefonnummer och mailadress, så får du snabbare information om kommande verksamhet m.m.

Covid

Fr.o.m. 211201 måste vaccinationsbevis mot Covid visas upp i konsertentrén.

Biljettpriser

Kammarkonserter 120 kr för  medlem, 160 kr för icke medlem. Orkesterkonserter 170 kr för medlem, 210 kr för icke medlem. Alla biljetter kan förköpas i Guldsmedskiosken några veckor innan innan nästa konsert.

Du som är under 20 års ålder eller studerar på SFI går in gratis

Med lottens hjälp kan Du som medlem få gratis entré till någon av konserterna. Leta efter ditt namn i våra konsertannonser i Hudiksvalls Tidning. Vinnarna får även ett meddelande via mail.

Biljetter kan i konsertkassan köpas konant, via kreditkort och Swish.

Platsbokning

Normalt finns numrerade platser att köpa för Stora salen i Kulturhuset, som har 142 platser på parkett och 230 platser på läktaren.

Baptistkyrkan rymmer ca 100 personer, Jakobs kyrka och Höglidenkyrkan rymmer ca 400 personer.

Bilderna nedan visar platserna på parkett och läktare i Stora salen i Kulturhuset.